Cap de Fundraising, Marketing i Comunicació IRB Barcelona

   
 

irb-logo-eng_horizontal-color-2x

 

 

L’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) és un centre d’investigació biomèdica pioner a nivell mundial, dedicat a comprendre les bases fonamentals de la salut i la malaltia.

Amb més de 400 persones procedents de 30 països, al llarg dels seus més de 10 anys d’existència l’IRB Barcelona ha aconseguit consolidar no només una important reputació científica pels seus resultats, sinó també un creixent reconeixement públic davant la societat: ha protagonitzat una de les campanyes de comunicació i captació de fons de major impacte en recerca biomèdica, “investigadors de l’IRB ballen per la recerca en càncer, alzheimer i diabetis”, Premi a la Millor Campanya 2015 de l’Asociación Española de Fundraising.

L’IRB Barcelona compte ja amb un cert recorregut i diverses experiències d’èxit en captació de fons, per exemple en captació de llegats

 

Descripció del lloc de treball:

A la persona seleccionada se li encomanarà la missió de dirigir, impulsar i coordinar les accions de captació de fons privats, dirigir l’estratègia de marketing de l’IRB Barcelona i l’estratègia de comunicació.

El candidat serà el responsable de les següents àrees:

  1. Captació de fons
  2. Marketing
  3. Comunicació interna i externa
  4. Divulgació científica
  5. Relacions amb alumni

 

Funcions principals:

  • Liderar, definir i desenvolupar l’estratègia de fundraising de l’IRB Barcelona, així com implementar les accions corresponents. Aquest àmbit inclou la captació de fons privats, no competitius, entre grans donants, socis, fundacions, empreses, llegats i esdeveniments, així com les accions de fidelització corresponents. Serà també una tasca prioritària desenvolupar la cultura interna de captació de fondos privats en el conjunt de l’IRB Barcelona.
  • Definir i implementar les estratègies i pla de marketing i posicionament de l’IRB, desenvolupant els productes i serveis de l’IRB Barcelona, els públics i missatges clau, amb la finalitat de posar-los en valor davant la societat i crear vincles i una relació sòlida de col·laboració amb totes les parts interessades: la comunitat científica, els investigadors del propi IRB Barcelona, patrons i entitats finançadores, futurs investigadors, alumni, donants, comunitat educativa i el públic en general.
  • Dirigir i supervisar les activitats de comunicació a nivell nacional i internacional, inclosa la relació amb mitjans, comunicació institucional, publicacions off i on line, xarxes socials, comunicació interna, branding, conferències i esdeveniments potenciant l’estratègia digital.
  • Dirigir les accions de divulgació de la ciència, especialment en l’àmbit educatiu.
  • Dirigir i supervisar l’estratègia de relacions amb alumni.

 

La persona seleccionada, depenent de Directora de Gestió, dirigirà un equip de 6 persones expertes en totes les àrees mencionades, i formarà part del Comitè de Direcció de l’IRB Barcelona.

Experiència:

  • Titulació universitària, amb especialització preferent en captació de fondos i/o marketing.
  • Experiència en captació de fondos de com a mínim 5 anys. Imprescindibles 3 anys d’experiència en posicions de direcció i amplia experiència en gestió d’equips.
  • Persona orientada a resultats i amb experiència contrastada d’èxit en captació de fons.
  • Domini molt alt de l’anglès parlat i escrit, equivalent al nivell proficiency.

 

Oferim:

Salari, molt competitiu, es correspondrà amb l’experiència i qualificació del candidat.

Entorn internacional: aquesta candidatura és una oportunitat de formar part d’una prestigiosa institució de recerca i formar part de l’equip consolidat de gestió de l’IRB Barcelona.

Es proveirà formació continua al candidat, en un entorn d’alta qualitat i potencial.

Aquells candidats interessats en la posició de Cap de Fundraising, Marketing i Comunicació, hauran d’enviar el seu CV, juntament amb una carta de motivació, abans del 15 de març del 2018, a Ricard Valls, email: rvalls@ricardvalls.com

Per més informació sobre l’IRB Barcelona visiti la nostra web: https://www.irbbarcelona.org/ca
Procés de selecció:

Preselecció en base als CV presentats, carta de motivació i experiència.

Entrevistes: només aquells candidats preseleccionats seran objecte d’entrevista.

L’IRB Barcelona és firmant dels “Requeriments i Principis del Codi de Conducta Europeu per la selecció d’investigadors”, HR Excellence in Research.

0 comentarios

Escribe tu comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Agradecemos tu participación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>